avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia, raspunsurile tale sunt corecte:thumbup:
si acum nedumeririle mele:
I. G. Boroi, Drept civil, p. generala, pag. 194 " actele de administrare, in masura in care nu sunt lezionare, pot fi incheiate de minorul cu capacitate de exercitiu restransa fara a fi nevoie de incuviintarea prealabila a ocrotitorului legal"-stiu ca spune in masura in care nu sunt lezionare, de unde as putea deduce per a contrario, ca cele lezionare ar trebui incheiate cu incuviintarea prealabila, dar cumva nu-mi suna bine, daca inchei un ajc si stiu ca e lezionar, de ce il mai inchei ?

II. aceeasi carte, pag 197 " unele acte juridice sunt esentialmente afectate de modalitati,de exemplu, contractul de imprumut...", si oricum, imprumutul trebuie restituit intr-un termen, chiar daca e incert, deci eu il vad inseparabil de modalitati...

dupa ce carte ai facut realele? eu am Boroi-selectiv, si mai am niste vechituri de cand eram la scoala ( Pop Liviu)- cand ma gandesc la servituti ma ia cu lesin- nu le-am stiut niciodata...
vreau sa ies maine la vanatoare prin librarii, sa vad ce mai gasesc...
am vazut ca ti-ai comandat o carte de procedura, cum e?
Surprize surprize....
[ link extern ] /
[ link extern ]
a doua este o reditare a editiei precedente
buna dimineata!:bow:
realele sunt de Valeriu Stoica; au cam 500 pag.:D, dar dupa ce treci prin ea...=D>
eu am gasit-o in librarie...
eu am cartea de reale a lui Barsan ... nu e extraordinara dar altceva nici nu mai cumpar ...
:((eu nu am mai citit nimic...
"inca pun ceapa, morcovii...etc, copcesc via...X-("
mama vine abia saptamana viitoare...
trebuie sa ma regrupez...si sa ma scol iar de la 5...ca dupa cum se vede pe "restul lumii" o doare in cursul saptamanii#-o

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)