avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
buna dimineata si o :coffee: sa ne trezeasca ... dupa un wk-end in care am facut orice numai studiat nu :D ... ma gandesc ca azi trebuie sa termin mostenirea testamentara ... o zi frumoasa tuturor
Buna dimineata!
V-ati baut :coffee:?
Eu da....
Pe langa penalul general merge la fix.:D
De vreo saptamana, asa mai schiopatand, am reluat si eu cititul...
Sper ca totul sa fie bine, ma rog lui Dumnezeu sa fim sanatosi, asa incat sa ma pot concentra si eu pe problema examenului ( sau concursului? :D).
Oricum, un lucru e cert daca nu e sanatate, daca sunt probleme si armonia din familie se imprastie, este foarte greu sa te aduni si sa faci fata efortului pe care il presupune invatatul...Ba mai mult, pot sa spun ca, in momentele de cumpana, nici macar nu mai are vreo importanta daca inveti sau nu, daca e examen sau nu...
De aceea, apele trebuie sa reintre in matca si sa-si urmeze toate cursul lor firesc....
Va doresc o zi cu soare si cu...spor!
S-auzim numai de bine!
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
ContSters179856, utilizator
buna dimineata! ma duc sa-mi servesc :coffee:
si pe urma sa va pun niste intrebari....cine se inscrie la obligatii?
rexone a scris:

buna dimineata! ma duc sa-mi servesc :coffee:
si pe urma sa va pun niste intrebari....cine se inscrie la obligatii?

draga te asteptam la colt :tooth: si acu lasand gluma va spun si eu buna dimineata .. a doua :coffee: am terminat-o ... draga rexone hai cu obligatiile alea sa vedem ce o sa iasa ...

uite de incalzire ...
Fidejusorul
a-nu poate invoca beneficiul de discutiune daca s-a obligat solidar cu debitorul principal
b-nu poate invoca beneficiul de diviziune daca, prin conventie, s-a prevazut clauza solidaritatii cu debitorul principal
c-poate invoca exceptiile personale ce decurg din contractul de fidejusiune

... pe mine ma omoara ultima parte din obligatii ... :O
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
daxia0022, utilizator
abc........cred

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)