avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

da, e ok! eu fiind obisnuita cu Tabarca, imi lipsesc acele comentarii, dar in rest, e ok!vezi cum, incet, incet, treci la carti mai stufoase???

in toamna nu mi-am permis sa iau codul lu tabarca .. procedura penala asa am invatat-o in toamna ... nu a aprut nici un cod adnotat la procedura penala cu reforma lu Boc?
nu stiu..mi-am luat codul de proc.-boroi, si am avut nevoie, pt.mine (dosare) si de altele...:( si, m-am oprit, deocamdata :D
tocmai ce l-am comandat si eu + cartea de grile si spete pe procedura civila a lui boroi si raducanu actualizata cu L 202 ... trebuie sa reactualizez lista cu banii bagati pana acum in carti #-o ... a fost iepurasul meu de anul asta :stunned:
da, asa am facut si eu cu socotelile :stunned:
si va fi si mai tare daca le vine vreo idee cu intrarea in vigoare a vreunor coduri :stunned:
rexone a scris:

da, asa am facut si eu cu socotelile :stunned:
si va fi si mai tare daca le vine vreo idee cu intrarea in vigoare a vreunor coduri :stunned:

ia te rog frumos sa iti revizuiesti atitudinea :foottap: noi trebuie sa fim in sistem si sa prindem schimbarea in calitate de magistrati ... ca nu imi permit asa ceva ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)