avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
...am citit azi ceva note de curs pentru reale-Pivniceru si nu mai stiu cine, si astea sunt mai bune decat Boroi-selectiv, ca e superselectiv ...

fratilor, daca vreti, intr-adevar, reale, luati-va V.Stoica! se lamuresc si servituti si tot! (eu care aveam lamurite servitutile din facultate - ca am facut cu Filipescu - :D - acu' sunt doctor!)
in rest, ma laud ca bat pasul pe loc si m-am impotmolit la contracte....dar nu e rau!:D
salutare!
@rexone
luni planuiesc o investigatie telefonica prin librarii, te rog sa-mi spui editura si anul, ca pe net am cautat reale de V. Stoica si am gasit ceva in 2 volume, editie 2006
...oricum iar m-am dezumflat, ca am zbarcit-o cu transmiterea proprietatii sub conditie...pe cand ziceam ca le-am priceput...
ati vazut ?CSM se pregateste iar de alegeri...cum mama ma-si sa se gandeasca la exam. ns....X-(
drept civil.drepturi reale principale.ed.c.h.beck 2009 , si restul reactualizarilor se fac usor! are si comparatie, noul si vechiul cod civil...e super!=D>
va doresc spor! eu mai am putina treaba cu...comercialul...:D

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)