avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Am urmarit sedinta in direct si nu stiu unde sa va indrum sa va uitai la ea.
Cred ca se difuzeaza doar in ziua de sedinta si apoi ioc. Ideea este ca parca sunt la scoala cu caietul de compunere si care mai de care cu gura mai mare fara nimic concret. Toata lumea vrea sa acopere pe toata lumea, care mai de care mai vocali si mai in verva, hotarati sa isi impuna punctul de vedere.
Greu si cu actualul CSM, cel putin asa mi-au lasat impresia.

Oricum nimic din ceea ce ne intereseaza.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
wolfman, utilizator
si eu am aceeasi senzatie ... din pacate nu au directie sper sa-si revina ... pe noi se pare ca ne asteapta o lunga vara fierbinte ...
Edit
am terminat contractele ... am senzatia ca nu mai stiu nimik, sper sa fie numai o senzatie ... acasa voi face grile iar de maine incep succesiunile ... in mod normal saptamana asta termin civilul ... bun si ma asteapta dupa colt procedura civila ... acu ce sa fac sa iau codul de procedura civila adnotat a lui Boroi sau nu? ce carti aveti la procedura civila?
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2011
daxia0022, utilizator
salutare! am terminat sedinta de judecata...si nu m-am abtinut...si mi-am luat codul de proc.civ. adnotat de Boroi....voi vedea cum arata, in comparatie cu Tabarca...la prima vedere...lipsesc acele "comentarii"...ce erau de f.mare ajutor in intelegerea anumitor situatii...si, subtirel pe la doctrina...in schimb, are practica judiciara si ril-uri la zi!:D
era sa fac infarct! m-am uitat pe csm...si cand colo, ce sa vezi??!!?? pe coloana din dreapta vad "magistrati, admitere magistratura prin inm"...am crezut ca au anuntat examen/concurs....cand colo, tzeapa...este vorba de continuarea procedurii pt.locurile ramase neocupate de asta toamna :(:(
rexone a scris:

era sa fac infarct! m-am uitat pe csm...si cand colo, ce sa vezi??!!?? pe coloana din dreapta vad "magistrati, admitere magistratura prin inm"...am crezut ca au anuntat examen/concurs....cand colo, tzeapa...este vorba de continuarea procedurii pt.locurile ramase neocupate de asta toamna :(:(

===============================================================
de ce au ramas locuri neocupate de asta toamna?

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)