avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rationamentul tau este foarte exact, este si un comentariu al jud. Danilet pe blog, legat de asta, el spune, ca si tine, ca daca se doreste organizarea examenului la INM in august , trebuie modificat regulamentul...
in situatia asta, intr-adevar concursul direct pe post , ori de cate ori este nevoie, ramane regulamentar...
dar in ordinea de zi pentru maine nu este nimic despre asta...:(
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
blaze, utilizator
buna dimineata si voua ... eu sunt treaza de la 5 si deja am baut doua :coffee:
cum merge studiul? eu azi am la rand mandatul ... mai ma omoara contractele zici ca nu le termin in secolul asta :O...
Neata, fetelor!
Eu am reusit ieri sa termin apelul in procedura penala......cu chiu cu vai ca am avut ceva mobila de montat. Azi am in plan recursul in procedura penala. L-am inceput dar la servici nu pot asa de mult ca mai am si alta treaba.
Spor la invatat va doresc
salutare!
wolfman ai dreptate, dar ....ei fac tot ce vor :D
n-am reusit sa mai invat...am ramas la vanzare-cumparare....si in continuare am dosare de pregatit :(
va doresc spor maxim! revin si eu, dupa-amiaza, in forta!:D
am terminat mandatul ... si mi-a capul varza ... :stunned: ... zici ca nu se mai gata cartea asta

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)