avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
ceva proaspat
[ link extern ] /

sunt singura cu Timi, iar de lunea viitoare ramanem singure vreo 4 luni...tati e detasat la minister...=D>
de aceea nu prea mai am timp de scris...azi sper sa termin si eu procedura penala

legat de concursul nostru...cred ca ne vedem la toamna:((
cartea aia pare cadoul ideal de iepuras :stunned:
pai inseamna ca tu inveti acum pt INM nu? ia gandeste-te, daca intri la INM prelungeste si domnu detasarea si ma gandesc ca i s-a oferit cazare ceva sau i se deconteaza ... si numa bine va mutati toti la Bucuresti ...
salutare! am revenit!
dupa amiaza asta am avut trasee de facut ... am ajuns acasa pe la 7.30 iar in pergrinarile mele am avut si copiii :O ... asa ca daca mai reusesc acum sa fac grilele din voineag la mandat sunt multumita .. am citit si blogul lui CD ...
uitati aici o parte de interes pt noi

Bună ziua.
Întrebarea mea este legătură cu concursul de admitere în magistratură din octombrie-noiembrie 2011. Se va mai organiza anul acesta*? Dacă da, va fi anunţat în aşa fel încât tematica să aibă în vedere vechile coduri? Vă întreb pentru că împlinesc 5 ani de vechime la începutul lui noiembrie şi, având în vedere Regulamentul, dacă se va dori ca examenul să se dea din vechile coduri, va trebui organizat mai repede decât cel din toamna lui 2010, ceea ce mă va pune în imposibilitatea de a mă înscrie.
Vă mulţumesc.

Comentariu prin Bogdan Popovici — 15/03/2011 @ 1:21
Noi nu organizam concursuri in functie de cum implinesc posibilii candidati vechimea necesara. Nu cred ca veti putea sa participati anul acesta la vreun concurs, altul decat cel de la INM.[/quot
un alt exemplu de raspuns a la CD
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
daxia0022, utilizator
rexone a scris:

salutare! am revenit!

buna dimineata dragilor si o :coffee: sa ne trezeasca din somn ca vremea de afara cel putin pe mine la asta ma imbie ... si azi ai alergatura rexone sau putem sa ne delectam cu ceva grile din vanzare ? ...

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)