avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
eu nici nu stiu daca ceea ce simt e dezamagire...e putin spus ca plange sufletul in mine...de fapt urla ....cand nu ai nici implinirea sufleteasca ca macar cel de langa tine te sprijine...e groaznic...
blacky, nu va trece 2011 fara sa se organizeze admitere in magistratura...eu te invidiez ca esti atat de consecventa cu invatatul, cu un copil mic, si fara prea mult ajutor...eu ma tem ca ma va surprinde anuntul tot pe la civilul general...

daxia, in ce priveste speta, leasingul este juridic o inchiriere urmata eventual de vanzare-cumparare, si atunci, pe durata desfasurarii contractului este inchiriere, iar drepturile utilizatorului de a dispune de bun sunt echivalente cu drepturile unui chirias , de aceea simulatia nu poate functiona, nu putea instraina ce nu era al lui...iar operatiunile incheiate cu tertul sunt nule pentru ca sunt incheiate in frauda legii.
juridic, utilizatorul nu-si poate " recupera" bunul pentru ca nu e al lui, iar posesia nu a pierdut-o ci a incalcat clauzele contractului de leasing ( acesta are prevederi minimale, intre care obligatoriu se inscrie si interdictia de instrainare sau cedare a dreptului de folosinta)
buna dimineata ... pentru ca e 8 martie si pt ca sunt acasa =D> eu va urez doamnelor sa avem o primavara minunata, plina de bucurii, reusite si mult soare ... chit ca se cam lasa asteptat ca examenul nostru ... pardon concursul :tooth: un buchet de flori virtual pentru noi :vishenka:
referitor la leasing ... nu pot face decat asa :">
cat despre sustinerea morala si nu numai eu am parte de asa ceva acasa =D> sper sa ma pot ridica la nivelul asteptarilor si sa ii rasplatesc ajutorul acordat fara conditii ...
azi incep contractele ... rexone poate mergem in tandem :D
Neata, doamnelor si domnisoarelor si sa aveti o primavara frumoasa cu multa caldura si bineinteles....o toamna fructuoasa cu un rezultat binemeritat:vishenka:
:hugall:
Eu am inceput actele premergatoare urmaririi penale.Sunt cam dezamagita de tot ce se intampla, incep sa imi pierd speranta, Danilet ne-a facut doar sa ne amagim degeaba
Invatam pentru la toamna si gata
La multi ani :vishenka:, sa fiti sanatoase si fericite! si va veni si vremea concursului...si pentru atunci: mult noroc!:luck:

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)