:offtopic:
Va dau un sfat ... de ce nu incercati sa postati pe acest forum problemele intampinate in legatura cu posibilele subiecte ?
Cred ca este mult mai bine pentru voi sa lamuriti aceste probleme ... era doar un sfat :)
:oops:
aveti perfecta dreptate ... dar toti stam si asteptam sa se intample ceva ... si deocamdata nimik... tacere totala ... aceasi lejeritate se poate observa pe aproape toate topicurile ... in plus fata de asta noi cei de aici din "ograda" ... cum ne place noua sa spunem ... am devenit prieteni ...adevarati prieteni, care stim cand cuiva drag i-a fost rau, cand i s-a imbolnavit copilul sau cand ... nu i s-a implinit un vis ... Cu siguranta in momentul in care se va contura in mod clar un posibil examen ... pt ca pana in toamna si in nesiguranta actuala e cale lunga .... vom reaprinde focurile sperantei (sunt fan trilogia cu inelul) :D ... asa ca sper ca ne intelegeti ... :vishenka:
V-am inteles si de aceea am lasat discutia libera pe acest forum , bineinteles la rugamintile voastre ... dar credeam ca pentru vitorii magistrati niciodat nu este prea devreme sa discute asemenea probleme, mai ales ca dorim sa avem o practica unitara la nivelul tuturor instantelor din tara ...:)
corect :sorry: dar stiti ... inainte de toate suntem oameni ... oameni cu vise mari e drept dar totusi simpli oameni care au nevoie sa-si alimenteze cu certitudini visele si dorintele lor ... suntem aceiasi oameni care au tinut treaz topicul dedicat examenului din noiembrie 2010 ... deci cunostintele, pasiunea sunt in noi ... cu siguranta ati inteles acest lucru cand ati redeschis topicul ...
daxia, deci e viroza?! s-a mutat la voi...ghinion, dar ce poti face? macar sa n-o ia si Miruna ( desi in familiile cu 2 copii asta e regula)
pe pagina CSM n-au publicat ordinea de zi solutionata, ai citit undeva ca n-au povestit nimic?