Buna dimineata!
Daxia, imi pare rau pt job - sanatate multa micutei.
Dragii mei, eu iar am facut noapte alba- cred ca stiti ce s-a intamplat- am ajuns din nou cu Horia la urgenta...
Cateodata lucrurile devin atat de complicate, sau par complicate- am senzatia ca nu le mai dau de capat....; acum se suspecteaza un ulcer....
Eu am mintea si sufletul vraiste- de aceea, cu permisiunea voastra, ma retrag o vreme de la discutii, pana ne punem si noi pe o directie mai normala....
Va pup, aveti grija de voi si s-auzim de bine!
Neata si caffa de rigoare doamnelor.
Miscare putina pe acilica.
Nurki sanatate multa lui Horia si capul sus. Cu incredere in Dumnezeu si in voi totul va fi bine. Eu sunt optimist si am incredere ca veti iesi bine din situatia asta.
Dexia de asemenea sanatate tie si celor dragi. Sunt convins ca veti trece peste toate.
Sa nu uitam ca viata merge inainte si noi suntem cei care ne-o putem face frumoasa.
Revenind la ale noastre, cum stati cu invatatul si ce noutati aveti in materie de carti.
Va doresc o zi cat mai buna.
Micuta mea e cu temperatura ... nu tuseste dar are mucozitati care nu vor sa iasa la care se adauga polipii astfel incat exista riscul de a face sinuzita ... de azi trecem pe antibiotic ... cu invatatul acum nu ma pot lauda ... trebuia sa incep azi contractele dar din pacate nu am apucat sa fac inca grile pe reale ... sper ca in wk asta sa reusesc si de luni sa continuu ...
Mi-a trebuit ceva vreme sa prind din urma ultimele evenimente. Am avut o perioada tare-tare aglomerata, o mica viroza la Ayan, arsurile mele de la degete si scalpul de pe urma vopsirii, o saptamana de vizite, musafiri + party de taiatul motului, etc, etc, etc.
By the way, oricat i-am indesat sub nasuc lui fi-miu codul de procedura penala, el a ales cutia de medicamente, pixul si dolarii =D> ... asa ca se pare ca vom avea un doctor in familie!!!
In alta ordine de ide, Daxia fruntea sus, e pierderea lor, nu stiu pe ce fel de considerente s-au bazat, in fine, partea plina a paharului este ca vei avea mai mult timp pentru invatat.
Nurky, sanatate la Horia si aveti grija de voi.
In rest, dragele si scumpele mele, am avut grija sa indepartez praful de pe carti, nici macar nu le-am deschis. Astept si eu cu sufletul la gura sa vad ce hotaraste CSM-ul. Numai gandul ca ar putea fi ceva in aceasta primavara-vara trezeste in mine puteri nebanuite: acelea de a umili productia tarii la morcovi :P
ooo lume noua ... mai mie mi-e frica sa nu aiba Maia rujeola ... e epidemie in oras ... copilul e vaccinat dar te poti astepta la orice ... asa ca am amanat sa dau antibioticul pana deseara si o urmaresc ... noah numa aia ne-ar lipsi ...