avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Rexone, esti mortal............
Multa sanatate. Te duc la un veterinar? Am un prieten veterinar
cu siguranta fiecare animal are in spate un stapan pe care-l iubeste si care se da peste cap sa-i ofere ce-i mai bun ... din pacate nu intotdeauna reuseste ... si atunci se vede cine e prieten adevarat
rexone a scris:

ma numesc rexone :D, am 5 ani si sunt metis ciobanesc german cu ciobanesc caucazian...ieri am facut febra si am fost la doctor...
Rexone, sper sa nu ma latri eu sunt o parosenie de mata de rasa balineza cu ochi albastri...........si ma alinta toTI
Scarlet24 a scris:

Rexone, esti mortal............
Multa sanatate. Te duc la un veterinar? Am un prieten veterinar

intotdeauna avem nevoie de medic ... mai ales pt suflet ... bun venit scarlet pe topicul iubitorilor de animale =D>
Scarlet24 a scris:

rexone a scris:

ma numesc rexone :D, am 5 ani si sunt metis ciobanesc german cu ciobanesc caucazian...ieri am facut febra si am fost la doctor...
Rexone, sper sa nu ma latri eu sunt o parosenie de mata de rasa balineza cu ochi albastri...........si ma alinta toTI
vrem sa te vedem in poza....:P
asta incerc si eu acu', sa-mi caut o poza, sa ma vedeti!

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)