avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
conditia...
ma streseaza sa-mi iau niste carti mai noi!!! ca alea vechi sunt ...roase deja!:D
ai numarat cate sapt. sunt pana pe 20 mart.?
cum naiba le impartim???
13 saptamani pline - nu am pus la socoteala cele doua saptamani in care e craciunul si revelionul desi hai ca mai scoatem o saptamana si din alea - deci total 14 saptamani.
cum le impartim asta e foarte important, eu voi incerca sa termin materia o data pana la anunt - daca e in 20 martie se anunta prin 3 februarie
va fi la limita, dar trebuie - pt ca dupa anunt sa mai pot baga o data tot
eu cred ca va fi mai tarziu nu in 20 martie, mai degraba prima duminica a lui aprilie - 3 aprilie.
ar fi bine cum zici tu! ar mai fi inca 2 saptamani....
in materie socotesti si cedo si oj?
cedo - am o prietena a facut conspecte, imi da caietul sa-l xeroxez, daca pot il scanez si va fac cadou de mosu :D
oj-categoric nu, citesc in duminica examenului, asa am facut si acum si am bagat 4 din 5

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)