avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
rexone a scris:

cate ore ai bagat la oj?

ore? cat ia sa citesti o data legile alea, da strict ce aveam ... ca era subliniat de colega mea ... cu indulgenta o ora
.... si daca ma pun sa iau de acuma lecitina sau ginko biloba... nici ora aia nu va mai fi necesara :tooth:
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2010
daxia0022, utilizator
daxia0022 a scris:

referitor la impartitul timpului ... eu pana la mijlocul lunii ianuarie nu voi invata in wk - familia mea merita atat - plus ca pe atunci se termina aniversarile (noi suntem toti de iarna) Dupa 15 ianuarie voi incepe sa bag si sambata - duminica inca pauza.
de la anuntul examenului va fi concediu si non-stop- mai stiti cum e cafeaua :stunned:
Un program aproximativ:
- pana la revelion termin civilul (fara procedura) - 3 zile numai grile
-pana prin 14 ianuarie termin procedura civila cu grile
-pana la sf lunii ianuarie termin penal general si special cu grile dupa fiecare
-pana pe la sf valentin termin proc penala cu grile
o zi pentru conspecte cedo
daca voi reusi si mai scurt cu atat mai bine
:-/ pana de craciun civ., ca in timpul sarbatorilor....la ce zici tu eu am adaugat 2 sapt.cedo+oj....plus atunci niste verificari ..
e foarte scurt timpul ... ma pregatesc sa merg dupa fetita cea mica ... mai vorbim pe diseara ... poate intre timp mai apar iubitorii de animale :D
pai vezi de ce n-are ursul coada???
eu n-am conspecte, n-am nimic...m-am trezit si eu asa, pe la 15 sept. ca vreau examen! dupa ce n-am mai pus mana pe carte din 1900!nici nu-mi mai aduc aminte cati ani au trecut!!!
acum trebuie sa le iau putin pe indelete...
din ce faci grile?? ajuta?
fugi!

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)