avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
bine ai venit blacky!
rexone a scris:

intra pe inm 2010, 2009, 2008, 2007, 2006 si vezi toate intrebarile din a.j.c.!!!
incearca sa raspunzi fara sa te uiti in carte!!!
pana le scriu eu aci' vine primavara!!!

sper ca ma crezi ca nu ma uit :">
inm 2010 G1 intrebare 1 R ab
2 R ac - a e pt ca partile pot sa convina ca in cazul unor acte chiar daca legea nu impune forma ad validitatem ele convin ca actul juridic sa se incheie numai sub forma actului autentic - si cum in cazul asta se aplica regulile care spun ca in cazul actului autentic exprimarea vointei trebuie sa fie expresa rezulta raspuns corect
Ultima modificare: Marți, 30 Noiembrie 2010
daxia0022, utilizator
Buna dimineata!
Ce harnici sunteti!
Pe mine inca ma doare capu'!
Maine incerc sa fac si eu comanda pt ceva vitamine de memorie , plus niste carti care sa ma ajute la o mai ampla documentare in cresterea, educarea si dezvoltarea armonioasa a pisicilor.
Astept sa apara calendarul ala estimativ al concursurilor de frumusete - oricum timpul e " mic" si trebuie sa bagam viteza.
Cu a.j.c. vreau si eu sa incep -de saptamana viitoare!:D

Stiti ceva despre cresterea lupilor ?! Am un pui si nus ce sa ii dau ? Am incercat orez, mazare, porumb, dar el nu si nu.
Ati trait vreodata senzatiia aia cand cineva se uita la tine si vrea sa te manance.
Il cheama Udrica si prezinta foarte frumos anumite chestiuni dar se cam bate cap in cap pe alocuri cu Mitrica.
Eu l-am apucat de coada pe nenea penalu Generalu Special, iar pana pe 10-12 dec vreau sa-l termin si sa-i mai dau si vreo doua trei zile sa manance spete si grile.
O zi frumoasa sa aveti.
Lasa draga mea ca durerea trece ... am auzit ca iarba de pisici e tare buna pentru migrene :D ... eu as continua cu studiul si azi dar catelusele mele, in special cea mica, tot vor sa se joace si ma trag de coada ... :D aaaaa si vor afara ca inceput sa ninga =D>

Alte discuții în legătură

Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Epigrama interactiva ContSters109653 ContSters109653 Remaniere Bine-ar fi sa ne mutam, Sa schimbam topicu'-ndata. Ca daca recidivam... Gasim usa incuiata ! Poate nu sunt inspirata Dar patita (deseori ... (vezi toată discuția)
Speta caini agresivi ContSters61392 ContSters61392 Un batran de 70 de ani era platit de trei luni sa dea de mancare la 4 caini rasa ciobanesc ce asigurau paza unei locuinte ce apartine unui cetatean ce nu ... (vezi toată discuția)