avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
hey, you ... ma inscriu si eu ... sunt un caine lup, dornic de lupta ... :P
Uite asa se formeaza echipa!
Unii vor participa la concursul pt catei, altii pt pisici....
Oare unde-o fi mai stransa lupta?
Apropo de lupta, dupa vechile obiceiuri, cei ce-au castigat acum arunca pe piata zvonuri de tot felul...
De data asta nu mai aplec urechea la nimic.
Si strig si eu....( cam ragusit inca) :D : la lupta! ( ca doar n-oi tot sta sa ma miorlai).
sa stiti ca nu v-am parasit, dar pisicuta mea cere multa atentie....si dadaca a fugit iar la tara:((X-(
inca nu am reusit sa-i "pun" la punct nici pe tati, nici pe buni...deh!...amandoi sunt "tauri"#-o#-o

sper sa-si "revina" mai repede!
bonsoir la toti ... eu azi mi-am spalat blanita, am aranjat culcusul si-am vizitat parintii ...
ma bucur sa vad ca lumea se aduna incet incet in vizuina noastra noua si speram foarte bine pazita
draga blacky, puiutul tau trebuie socializat neaparat ... stiu ca e greu, micuta mea a inceput viata cu program la 8 luni jumate ... dar cu cat vei amana cu atat va fi mai greu, de preferat program prelungit cu nani nani si mancare, daca nu se poate macar pana la 12. E doar un sfat ca si eu am doua ... si fac parte din categoria celor trimise la cratita si pampersi de amabilii noi magistrati ....

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)