avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia0022 a scris:

si e mai schematic ... nu stiu ce sa fac cu cealalta carte de alimente a lui ... aia care e in curs de aparitie ... as lua-o da e scumputa si puisorii il asteapta pe mosu :(

Dumnezeule, mie imi zici. Cred ca iti imaginezi ce efort a fost si pt mine sa fac inca o cheltuiala acum de 200 pe nutriente. Si cand vine si aia alti 80.
Dar mi-am zis ca daca tot ma duc de data asta sa nu mai stau sa ma intreb ca boul in targ "cum o fi oare ?:hm:, eu stiam asa dar parca era si asta !?".
Asa ca voi incerca sa fac un efort dar cred ca pana in ianuarie nu vine, iar pana atunci mai pun un banut la ciorap.
cred asta va fi cadoul de ziua mea :O
pe dincolo apar unii care cica vor sa renunte daca is foarte departe de casa repartizati :O cum sa poti renunta, in conditia in care deja a trecut de o camera propunerea de abrogare a interdictiei de transfer inainte de 3 ani ...
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
Ce sa ii faci, daca unii isi permit sa renunte, dupa atat efort emotii si chi nu au decat.
E foarte posibil ca nu toti sa fie informati cu privire la modificarea in curs.
hehehe daca nu mai suntem pe acolo sa ii informam ...
cum stai cu generalul penal?
... repetati sau faceti curat si mancare?
uite o tema de seminar: scrieti tot ce stiti despre termenul de gratie.

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)