avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia, crezi ca nu am incercat....
doctora a zis ca trebuie sa am rabdare....ca in timp se va deslipi de mine...dar cu cat o voi indeparta de mine, cu atat mai mult voi prelungi criza...si uite asa ma manipuleaza la maxim.
dar, am discutat cu mama...si dupa ce termina cu pomeniile pentru bunici, cu taiatul porcului...facem un program gen gradinita:de la 9 la 17, dupa care ma ocup eu de ea.=D>

in alta ordine de idei...am gasit ceva interesant pentru CEDO
www.mdac.info/.../MDAC_ECHR_training_pack_-_Romanian.doc
a fost o sugestie ca sa poti repeta ... dar si cu mama e ok :)
documentul nu il gaseste ...
eu ma retrag, maine inapoi la program ... tineti aproape :hugall:
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
daxia0022, utilizator
Hei, 'neata buna!
Va place de mine? ( cel din avatar).Sunt un motan rasa ragdoll, cea mei dulce, mai frumoasa si mai blanda rasa de pisici!
Si unde mai pui ca sunt capabil sa studiez si dreptul!
Eu invatasem civilu', mama nu!:D
Astept si eu sa treaca saptamana asta, ca sa mai lenevesc, sa ma mai intind, sa-mi mai dezmortesc labutele, sa-mi scutur blanita de praf, iar de saptamana viitoare ma apuc serios de treaba.
Va pupicesc!:kissing:
o matza de asta si mie mi-ar place ... are parul scurt? desi daca ma gandesc bine micuta noastra cred ca ar fugari-o de numa :D
revenind la oile noastre cum evolueaza ostilitatile pe fronturile redeschise ... eu maine imi propusesem sa dau gata generalul civil ... dar mi-e ca va trebui sa solicit termen de amanare pt pregatirea apararii :sorry:
Neata do..... la pisicute si catei.
Ca tot e o noua zi, multumesc Domnului, haidem sa ne bigudim putintel creierele.
O grila aparent usurica, dar care ma ienerveaza la culme din 2 motive:

Infractiunea complexa poate fi savarsita:
a) cu intentie directa sau indirecta
b) cu praeterintentie
c) din culpa

Udrica zice: cu intentie iar in varianta agravanta si cu praeterintentie
Mitrica zice: cu intentie, praeterintentie dar si din CULPA. (fara sa exemplifice sa inteleaga si prostu)
De unde naiba a scoso pe asta cu Culpa ca mie nu imi vine in cap nici un exemplu de infr. complexa sav din culpa. Vreo sugestie ?

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)