avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
... de ce naiba nu scriu toti la fel ...
Da suna bine daca analizezi ob juridic, latura obiectiva si cea subiectiva. Multam dexia, cred ca acum mi-am format o imagine.
v-am scris deja ce scrie....in forma calificata...si praeterintentie si culpa...
ma duc sa-mi beau cafeaua sa fac ochi!!!:D
daxia0022 a scris:

... de ce naiba nu scriu toti la fel ...

Mie imi zici X-(.
Cum ziceam, daca da o intrebare precum cea formulata anterior de mine, iti vine sa pui a,b,c.
Ma retrag si eu in culise sa bagam forja ca timpul trece repejor.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
wolfman, utilizator
wolfman a scris:

Scarlet, merita sa iei cartea. Este foarte bine structurata si se completeaza cum a zis dexia, foarte bine cu Mitrica sau Boroi, depinde dupa ce carte invata fiecare.

Dexia
Te rog sa ma crezi ca si eu am cautat si nic nic.
Ma duc sa mai aprofundez sa vad ce mai gasesc.
Eu am editia din 2007 a lui Mitrica, cine stie poate scrie altceva in editiile mai noi la infr complexa.

Mitrache,ed. VII, 2009, pag. 266
"Forma de vinovatie pentru infractiunea complexa tip, este intentia deoarece prevede rezultatul actiunilor sale si urmareste ori accepta rezultatul acestora.Spre deosebire de forma tip, in cazul infr/ complexe varianta calificata, vinovatia poate fi si praeterintentia, dar si culpa."

Atat si nimic in plus.Ma duc sa hranesc pisicuta.DSa-mi explicati si mie concluzia.:O

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)