avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Si apoi daca imi da o intrebare de genu la examen, ce mama naibii raspund. Cat ma pot enerva controversele astea doctrinare.
wolfman a scris:

Aprofundandul pe Udrica cu tratamentul am observat ca citeaza foarte mult din jurisprudenta, ceea ce e bine, iar pe alocuri face si unele precizari procedurale.
Am sa pun mai pe indelete ideea ta in practica sa vedem ce rezultate avem.
Il ai pe Udroiu actualizat dupa mica reforma?
Sunt pe la jumatatea partii generale si nu am observat nici o modificare. De altfel nici nu cred ca sunt pe parte de penal modificari dupa cate am rasfoit eu Lg 202.
Modificarile aduse de mica reforma dupa cum am mai precizat sunt mai mult de ordin procedural.
wolfman a scris:

Sunt pe la jumatatea partii generale si nu am observat nici o modificare. De altfel nici nu cred ca sunt pe parte de penal modificari dupa cate am rasfoit eu Lg 202.
Modificarile aduse de mica reforma dupa cum am mai precizat sunt mai mult de ordin procedural.
Multumesc. Inseamna ca as putea sa imi iau si eu cartea lui

Eu nu mi-am udat ieri blanita frumoasa pe ploaie si am stat toata ziua acasa studiind Codul de Procedura Penala comentat al lui Boroi.
mai tot stau si meditez la intrebarea ta si pana acum nimik ... vid total in capul meu ... din cate tin minte definitia ultrajului asta ar fi o infractiune complexa care ar putea fi comisa din culpa ... poate spun tampeii, n-ar fi exclus

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)