avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
Scarlet, merita sa iei cartea. Este foarte bine structurata si se completeaza cum a zis dexia, foarte bine cu Mitrica sau Boroi, depinde dupa ce carte invata fiecare.

Dexia
Te rog sa ma crezi ca si eu am cautat si nic nic.
Ma duc sa mai aprofundez sa vad ce mai gasesc.
Eu am editia din 2007 a lui Mitrica, cine stie poate scrie altceva in editiile mai noi la infr complexa.
buna dimineata,
am eu un mitrica 2010, la ce sa ma uit?
ultrajul comis prin lovire din culpa a unui functionar public aflat in exercitiul atributiilor sale cum ti se pare?
forma de vinovatie pt. infractiunea complexa forma tip = intentia
forma de vinovatie pt.infractiunea complexa varianta calificata = si praeterintentia, si culpa
rexone a scris:

buna dimineata,
am eu un mitrica 2010, la ce sa ma uit?

la posibilitatea ca infractiunea complexa sa fie comisa din culpa, eu am dat mai sus un exemplu dar nu sunt sigura daca e bun ...

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)