avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Imi plac animalele si dau admitere la INM :)
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Imi plac animalele si dau admitere la INM :)

Ii astept pe toti cei interesati ;)
daxia, ia magneziu cu B6! vorbesc serios, chiar te scapa de agitatia stresului!!! si ...lasa slabitul acu', ai nevoie de energie sa inveti :P
Scarlet24 a scris:

rexone a scris:

Scarlet???
chiar iti suntem apropiati daca vorbesti cu noi...:console:
Multumesc mult, Rexone, sunteti draguti toti
Crede-ma ca datorita discutiilor cu voi, nu numai ca m-am ambitionat sa invat dar macar am mai uitat de situatia asta de incertitudine, nici macar nu stiu daca se va opune saunu la divort pentru ca nu vrea sa vorbim deloc
Am depus actele pentru divort in 2 iulie si am primit primul termen de judecata pe.....16 decembrie, dupa 6 luni.....justitie in Romania
Vreau sa se termien odata sa scap:((Nu prea mai rezist mult

hai, fruntea sus!
:offtopic:de-aia nu ma marit eu....noi nu suntem casatoriti oficial, suntem impreuna de 7 ani...m-am invatat asa, mai independenta....cand ma supar, il amenint ca plec cu copil cu tot....si isi revine:dance3::P
Scarlet, doar nu plangi!!!:acute:
nu stiu care-i treaba, dar indiferent ce-o fi, "si maine e o zi" (scarlet o'hara, pe aripile vantului)! si apoi, unele lucruri in viata se mai intampla si altfel decat ne propunem noi...
tu ai fost sub presiunea asta si inainte si in timpul exam.din nov....
blacky,
curtile de apel n-au pe site practica? nu stiu, te intreb...
faza cu "plec cu copil cu tot" merge pt. ca te iubeste, ca altfel....puteai sa pleci cu 7 copii...:P
la ce instanta ti-a dat termen dupa 6 luni?:-/

Alte discuții în legătură

Schimbare avatar ContSters64839 ContSters64839 Sunt de aproape un an inregistrat pe site-ul avocatnet.ro si n-am avut absolut nici o problema tehnica pana acum vreo saptamana. Am incercat sa remediez singur ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala caine fara lesa alexandrupetrisor alexandrupetrisor Buna ziua. Am si eu o mare problema. Am primit o amenda contraventionala pentru ca am fost in parcul din Sebastian cu cainele meu (metis rottweiler) M-am ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)