avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Somaj
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Somaj

Buna ziua. Tatal meu a depus cerere pentru eliberarea unei adeverinte de venit (pentru dosarul de somaj)de la Finante si nu i se elibereaza aceasta adeverinta pe motiv ca este asociat(si administrator) la un SRL, societate care este suspendata de mai bine de 1 an de zile (mentionez ca tatal meu este angajat la o alta firma de la care trebuie sa mearga in somaj). Doamna de la finante zice ca datorita faptului ca aceasta firma, la care este asociat, este suspendata nu poate sa-i elibereze adeverinta de venit, dar nu are un temei legal, efectiv ridica din umeri. ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:23, 30 Noiembrie 2010
Cum adica nu are temei legal?Cereti sa vi se raspunda in scris la problema dvs.sa vedeti ce repede gasesc temeiul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer si administrator in acelasi timp corasilver corasilver #-o Buna ziua Va rog frumos daca se poate sa ma ajuta cineva. In ianuarie am intrat in somaj, in 25 februarie mi-am deschis un srl, 90 de zile am primit ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl crysenc21 crysenc21 Buna ziua, am si eu o rugaminte..unde gasesc temeiul legal al suspendarii activitatii unei firme, respectiv pentru un srl? - care este perioada minima si ... (vezi toată discuția)
Completare adeverinta somaj caramica_24 caramica_24 Buna ziua. Luna acesta pe 20 se termina perioada in care am stat inCCC, iar firma la care am lucrat a dat faliment si trebuie sa ma bage in somaj,dar eu la ... (vezi toată discuția)