avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1268 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... contract vanzare autoturism
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

contract vanzare autoturism

buna!am cumparat cu o zi in urma un autoturism si propietarul nu are impozitul platit la zi.intrebarea mea este daca pot rezilia contractul si sa recuperez banii
Cel mai recent răspuns: mariana edimari , utilizator 13:07, 30 Noiembrie 2010
poate il plateste cu banii primiti si il poate radia.
daca nu va intelegeti, ajungeti in instanta
problema este ca am cumparat masina de la o alta persoana care nici el nu avea actele facute cu propietarul si abia apoi am aflat de impozit
Puteti plati dvs impozitul.Banii inapoi nu-i mai vedeti,si sa mergeti prin instanta nu v-asi sfatui.Dar cum ati facut vanzare-cumparare fara chitanta de la primarie care sa ateste ca proprietarul nu are datorii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoturism vandut muc_cel_mic muc_cel_mic am vandut un autoturism dacia 1300 in urma cu cativa ani. fiind in criza de timp, am facut o procura notariala cumparatorului, prin care il imputerniceam sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto roberta79 roberta79 Buna ziua! Am o mare problema in legatutra cu vanzarea unui autoturism, mai precis autoturismul meu l-am vandut unui rom printr-un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Probleme radiere masina. dadym dadym Buna ziua. Probabil ca acest subiect s-a mai discutat in cadrul acestui forum, dar o cautare rapida nu a gasit nici un rezultat. Pe scurt iata care este ... (vezi toată discuția)