avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autoturism vandut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autoturism vandut

am vandut un autoturism dacia 1300 in urma cu cativa ani. fiind in criza de timp, am facut o procura notariala cumparatorului, prin care il imputerniceam sa conduca masina si, in cazul vanzarii sa ma reprezinte in fata tuturor forurilor (RAR, politie, etc.). ei bine din acel an nu s-a mai platit impozitul pentru aceasta masina. din cercetarile mele masina s-a vandut de cel putin trei ori pana acum. ar putea fi chiar dusa la REMAT cred eu... ce as putea face ca sa recuperez banii pentru impozit si implicit radierea autoturismului?
Cel mai recent răspuns: ContSters30487 , utilizator 22:35, 8 Iulie 2009
... problema cu banii de recuperat este discutabila ... ce bani doriti sa recuperati daca nu ati platit impozit???
... iar radierea autoturismului o veti putea obtine numai pe calea unei actiuni in instanta.
Solicitati in instanta constatarea vanzarii, dar trebuie sa aflati cine este cumparatorul pt.cel caruia i-ati vandut de fapt masina nu are aceasta calitate, el este doar mandatat de dvs.prin procura notariala sa o vanda, este asa?sau poate nu am inteles eu bine.
luati legatura cu persoana cu care ati facut acea procura, vedeti cui a vandut mai departe, pana ajungeti la ultimul cumparator. Incercati sa va intelegeti , in vederea radierii. Cat priveste impozitul, nu cred ca mai puteti face ceva , decat o actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fara acte mascool mascool Buna seara. In anul 2008, am vandut un autoturism dacia 1310. Vandut este impropiu zis(nu avem act de vanzare/cumparare) dar la notar am semnat o procura prin ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina unei persoane fizice fara a face un act de vanzare-cumparare ddd_77 ddd_77 Buna ziua! In urma cu 15-20 ani, socrii mei au vandut o Dacia 1310 unei persoane fizice, fara a face un act de vanzare-cumparare. De la momentul vanzarii si ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ursaanica ursaanica Buna ziua, Am avut un auto dacia mai veche de 10 ani care a fost vanduta pe bucati (nu am contract de vanzare cumparare). Am ramas doar cu ... (vezi toată discuția)