avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

am o mostenire impreuna cu un frate vitreg al decedatului dse care nu mai stiu nimic de peste trei ani de zile. cum pot proceda pentru a putea intra in posesia partii mele. pol sa-l dau in judecata iar apoi sa incerc sa vand eu? se aude ca ar fi decedat. cum pot proceda va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:38, 30 Noiembrie 2010
dvs. ce grad de rudenie aveti cu defuntul? cine sunteti ?
defunctul era casatorit, avea copii ??
interesati-va la starea civila daca a decedat. si apoi dati in judecata mostenitorii acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama vitrega este ascendent privilegiat ? bms bms Am urmatoarea speta: În urma decesului soțului au rămas 3 copii din prima căsătorie al acestuia S-a finalizat succesiunea după soț Ulterior ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - succesiune dupa 8 ani, drepturi copil nerecunoscut ContSters334938 ContSters334938 Ma numesc Dorin si as dori sa stiu daca exista vreo limita de cerere a succesiunii,a unor potentiali mostenitori .Adica,daca nu a cerut vreo ruda a sotului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am o întrebare si sper sa primesc un răspuns... ... Catalin16661 Catalin16661 Buna ziua ! Am o întrebare si sper sa primesc un răspuns... tatal meu vitreg a decedat acum cativa ani in Turcia el fiind din Turcia .. eu am fost recunoscut ... (vezi toată discuția)