avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... protectia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

protectia copilului

sora mea are o fata de 7 ani care a fost incredintata tatalui.Acesta sta cu parinti lui intr-o casa noua pe pamantul unei batrane,dar fata nu sta cu el ci in casa acestei femei in casa veche a ei!sora mea plateste 65ron pe luna,fara a avea nici un venit si acum mai are si o fata de 3 ani..fata tb.sa o vada 2 weekenduri pe luna dar foarte rar o lasa sa stea tot acest timp cu mama ei!tin sa spun ca sora mea sta la bloc iar fostul sot la casa,unde este foarte murdar iar femeia aceea spala fata 1-2 ori la 2 saptamani chiar daca este in clasa 1-a..ce poate face sora mea sa o ajute sau sa o ia de acolo?!sau cum sa faca sa nu mai plateasca pensia sau macar la jumate astfel incat sa se simta fortati sa aduca fata la ea,precizez ca batrana cere mereu banii la sora mea,ca spune ca sotul nu-i da nimic la copil nici apa...acela a obtinut copilui doar ca sa obtina banii nu sa aibe grija de ea...cere mereu banii!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 16:10, 30 Noiembrie 2010
De platit trebuie sa plateasca pensia de intretinere.Sa mearga in instanta sa-i deschida fostului sot proces de reincredintare a minorei.Poate demonstra in instanta ca este in interesul superior al copilului sa ii fie incredintata mamei demonstrand si conditiile improprii in care locuieste fetita -cu martori,inscrisuri.Luati legatura cu un avocat.Adresati-va protectiei copilului cu o cerere pentru o ancheta la domiciliul fetitei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor komlodijanette komlodijanette Buna ziua Sint o mama disperata, si as vrea daca se poate sa mi raspundeti urgent la problema pe care o am in momentul de fata. In urma procesului de ... (vezi toată discuția)
Poate renunta la paternitate ? baikomarilena baikomarilena Sunt divortata din 2002 , iar in urma divortului instanta mi-a incredintat mie ingrijirea fetitei care avea atunci 2 ani. Fostul sot a inceput sa ma ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de custodie AndryFlr AndryFlr Buna ziua, Va scriu aici din partea unui prieten de familie care a ajuns efectiv la capatul puterilor si are nevoie de ajutor, pentru binele fetitei lui. A ... (vezi toată discuția)