Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: Dorinta tatalui meu este sa-mi lase mie casa pe care a mostenit-o de la parintii sai, unicii mostenitori ai tatalui fiind eu, un frate dintr-o alta casnicie, si eventual mama mea, actuala sotie a tatalui. Atat fratele meu cat si mama sunt de acord sa semneze orice act care realizeaza aceasta trecere de proprietate de la tata catre mine. Intrebarea este urmatoarea: Ce act considerati ca ar trebui intocmit ,care sa nu poata fi atacat mai tarziu de niciunul dintre ceilalti mostenitori? Se poate evita, avand in plus semnaturile celorlalti mostenitori, un contract de vanzare cumparare(care ar implica si costuri mai ridicate si care ar putea fi considerat donatie deghizata, tinand cont ca nu pot face dovada platii pretului imobilului)? va multumesc
va multumesc!O ultima intrebare:contractul de intretinere poate fi atacat? daca da, care ar putea fi motivele principale? acest contract poate fi intocmit la orice notar din tara sau doar in localitatea din adresa imobilului?