avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general virat eronat la bugetul de stat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

virat eronat la bugetul de stat

am virat eronat tva de plata la o societate cum imi pot recupera banii?
mentionez ca societatea caruia am virat nu factureaza decat o data pe an, iar anul curent s-a facturat si am si platit ( noi ii suntem clienti) ce pot face va rog ajutati-ma?!!!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 11:53, 2 Decembrie 2010
da am virat tva catre buget dar am scris cui-ul altei societati. contul este bun. suma apare in fisa fiscala a firmei careia am virat . tva in plus. si as vrea sa o transfer societatii careia trebuia sa fac plata corect.
Exact situatia in care am fost eu.Faceti o declaratie ca nu va apartine tva pe soc.respectiva (daca aveti ceva in comun cu soc evident),iar pt cealalta faceti cerere de compensare.Va explica la AFP ce aveti de facut.
aveti cumva idee cine semneaza aceasta cerere? si cam ce suma ati virat de a avut penalitati de intarziere 1450, daca va mai amintiti, ca sa stiu ce ma asteapta. multumesc mult, doamna simona.
De semnat semneaza reprezentantul legal al firmelor sau o persoana imputernicita sa faca asta.Calculati dvs.cat aveti de platit majorari.Aplicati procentul dupa care se calcula la data respectiva si inmultiti cu nr de zile de intarziere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii de plata accesorii lulu02 lulu02 Firma a platit TVA catre Bugetul Statului conform legi in 2007 o suma, dar in sa utilizat din greseala contul de trezorerie al \"sumelor incasate pt BS in ... (vezi toată discuția)
Plati restante la bugetul statului CrinaV CrinaV Va rog sa-mi spuneti in ce cont iban se platesc [b]TVA si IMPOZIT PE PROFIT [/b]restante din anii anteriori cu majorarile de intarziere aferente obligatiilor? ... (vezi toată discuția)
Sume bani trezonerie rebela_ikariam rebela_ikariam Buna ziua ! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care contabila unei alte societati , gresind ordinele de plata( fara ca ... (vezi toată discuția)