avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce sanese am sa nu platesc scolarizarea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce sanese am sa nu platesc scolarizarea

...
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Decembrie 2010
mensanex, utilizator
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 17:02, 30 Noiembrie 2010
Avand in vedere restructurarile masive din armata romana, eu cred ca se poate orice. Oricum numai cineva din interior, care stie toate dedesubturile va poate ajuta. Faceti-va un raport, in care sa explicati totul, poate aveti sanse, daca au posturi, daca nu... probabil ca veti fi nevoita sa lucrati dupa programul impus. Spre deosebire de alte sisteme, in armata, o cerere odata facuta chiar este analizata, inainte de a se da un raspuns.
Bafta!
faceti un raport la cdt, daca nu ierrahic,Incepeti de la esaloanele mai mici pina la cel superior.Atata timp cat facet raport in acest sens nu au voie sa dea curs ,va pune la dispozitie dar nu in conditiile pe care le contestati.Pana la solutionare se suspenda mutarea.Daca nu mergeti chiar in instanta in contencios.Aratati eventual si alte angajate care au pregatirea dvs si stau in functii BUNE,nu au copii sub 7 ani etc etc....De ce sa va lasati calcata in picioare pentru ca in Romania de astazi trebuie sa te inarmezi cu toate fortele inclusiv cu tupeu.Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paza si protectie....ceva de genul nu faci ca mine iti fac dosar penal ContSters55557 ContSters55557 este adevarat ca o societate este obligata prin lege sa-si angajeze agenti de paza de la societati specializate de paza care sa fie calificat profesional, ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta dmmadeea dmmadeea Daca inchei o asigurare facultativa pt. locuinte care sa cuprinda si cele trei riscuri cuprinse intr-o asigurare obligatorie,pot sa mai fiu supus unei ... (vezi toată discuția)
Concediu lauzie lore00 lore00 buna ziua, as dori sa stiu daca concediul de lauzie este obligatoriu? eu as vrea sa iau in perioada de dupa nastere 4 saptamani concediul meu de odihna pe care ... (vezi toată discuția)