stau cu un barbat care este inca in divort,are o fetita de 9ani care sta cu el,"sotia"nu mai sta in casa cu el de aproape 4 ani...el este de meserie lautar inscris ca ia 60mil.pe an...au stat si el inca sta in apartament care este pe numele parintilor lui,tot ce a cumparat in casa a fost cu banii lui...intrebarea este:dupa atatia anii mai poate luat fata sotia si are vreun drept la apartament sau la altceva daca nu sunt pe numele lui?!
la apartament nu are dreptul. are dreptul sa imparta bunurile mobile cumparate in timpul casatoriei, nu cred sa vrea ceva.
in privinta copilului, daca mama il cere in incredintare, avand in vedere ca nu mai stau impreuna si copilul e la tata de 4 ani, cam greu sa-l obtina
Da, din moment ce casa unde locuiesc este pe numele parintilor acestuia, sotia nu va avea drept deloc.
De principiul dreptul la jumatate din bunurile dobandite in timpul casatoriei se impart in mod egal la amandoi.
Sfatul meu ar fi sa faca o tranzactie cu sotia.
Partaj
gomi
Sunt in divort............am o fetita de 4 ani care ramane cu mine si impreuna cu al meu sot avem un apartament cu 3 camere si o masina, achizitionate in ... (vezi toată discuția)