Fiul meu a divortat acum 2 ani dupa ce a aflat ca sotia a avut o relatie cu un prieten a lui timp de 2 ani. (fiul meu e navigator) si au o fetita de 10 ani. Au fost casatoriti 8 ani. Fiul meu a avut un apartament dobandit inaintea casatoriei si o masina luata dupa casatorie. Impreuna a mai cumparat un apartament , dar a fost achitat de fiul meu dupa incheierea divortului (prin notar), Ea nu a muncit niciodata si nici in momentul acesta nu munceste, traieste din banii de pensie alimentara (2000/luna). Putea munci si copilul sa fie ingrijit de mine sau mama ei , ambele fiind pensionare. Nu a vrut sa munceasca, are studii, dar a zis ca e datoria sotului sa o intretina. Practic frusteaza copilul de banii care i se cuvin lui. Copilului i-a cumparat pe linga cei 2000 lei tot ce avea nevoie, Laptop, telefon performant, ii plateste abonamentul la telefon, haine, cand este acasa ia fetita la el si ii cumpara ce are nevoie. Masina a ramas la ea, i-a lasat masina pentru copil. Ea s-a mutat in apartamentul fiului meu dotat modern cu toate utilitatile, dobandit inaintea casatoriei si el sta in celalalt. Vrea pe langa masina si unul din apartamente. Masina oricum i-o lasa. La cat are dreptul la partaj, avand in vedere ca masina a ramas la ea, nu munceste nici acum , traieste din banii copilului, si sta in apartamentul dobandit de fiul meu inaintea casatoriei. Divortul a avut loc din cauza adulterului ei cu prietenul fiului meu. Fiul meu vrea sa treaca apartamentul pe numele copilului, nu vrea ca sa treaca apartamentul pe numele ei de frica sa nu-l vanda dupa aceea. Cum se face partajul in acest caz?