avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme plata catre CAS din 2005
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme plata catre CAS din 2005

Bun gasit!Relatez pe scurt problema :In anul 2005 am dorit sa profesez independent ca instructor auto,am mers la anaf ptr completarea dosarului si am depus o declaratie ptr activitati independente(instructor auto independent) acesta fiind primul pas . Dupa ce am terminat dosarul mergand la ARR mi s-a spus ca nu se dau autorizatii decat celor care aveau autorizatia emisa mai inainte#-o Cu dosarul complet am mers la anaf si m-au scos de la plata impozitului aferent vina apartinand dansilor ca mi-au spus ca pot obtine autorizatia(aceeasi problema fiind in mai multe cazuri).Dupa ce am cheltuit o multime de bani ptr dosar si am pierdut timp in 2010 m-am pomenit ca tre sa achit contributia CAS ptr 2005 ptr o activitate pe care nu am desfasurato.Instiintarea de plata a fost facuta in lun 02-2010 si nu am primito apoi in luna11 am primit poprire si pana sa duc actele de la ANAF mi s-a blocat si conturile bancare.Acum stau cu tot blocat si astept raspuns de la CAS un raspuns la cererea de recalculare in baza unei dispozitii data de ANAF precum ca nu am realizat venituri independente pe 2005. Cum sa procedez ptr ami debloca conturile sa-mi platesc ratele ?
Cel mai recent răspuns: ContSters107545 , utilizator 13:17, 2 Decembrie 2010
Dvs afirmati: "m-au scos de la plata impozitului aferent". Aveti acte doveditoare? Faceti copii si mergeti cu ele la finantele care v-au trimis adresa, Iitocmiti o adresa prin care explicati fenomenul, si depuneti totul la registratura. Nu uitati sa luati numar prin care depuneti adresa. In Romania maculatura este de foarte mare pret! Succes!
Multumesc ptr raspuns ! Am depus la CAS raspunsul de la finante am primit nr de inregistrare ptr cererea de recalculare dar ce fac cu conturile blocate? Daca banca imi cere explicatii ? Pana acum nu am avut restante nici pe timp de criza . Conf legii termenul de comunicare este de 45 zile
Formularea deciziei ANAF :Ca raspuns la cererea dv inregistrata la ANAF sub nr ........ va aducem la cunostinta ca deciziile privind platile anticipate ptr veniturile din activ ind aferente 2005 au fost desfiintate, debitele ptr acesti ani fiind scazute in totalitate
Revin la subiect si va rog sa-mi dati un sfat cum tre sa procedez ptr a mi se debloca conturile.Am inteles ca daca achit suma ptr care s-a facut poprirea nu o sa primesc banii inapoi. De la CAS termenul de comunicare legal este de 45 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Popriri bogdan riglea bogdan riglea Buna ziua, In urma cu 2 zile a fost infiintata o poprire pe conturile mele si mi au fost blocate conturile bancare. Mentionez faptul ca poprirea se va face ... (vezi toată discuția)
Oprire pe cont si card de salariu MadaGaby MadaGaby Am fost giranți acum 10 ani iar persoana girată mai avea de plătit 800 ron. Nu a platit drept urmsre mi s-a pus mie ca girant poprire pe tot. Cabinetul ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Alexandruhorea Alexandruhorea Buna ziua, As avea si eu o problema, poate ma puteti ajuta. Am primit o adresa de la ANAF prin care m-au instiintat ca au infiintat poprirea pe contul meu ... (vezi toată discuția)