avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu compensatoriu

Buna seara.Am si eu o intrbare.Pentru a beneficia de salariu compensatoriu trebuie sa fiu inscris la sindicat?Pentru ca asa mi-a spus seful meu sau mai bine zis asa m-a refuzat cand i-am spus de salariul acesta.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:26, 30 Noiembrie 2010
cosmin01 a scris:

Buna seara.Am si eu o intrbare.Pentru a beneficia de salariu compensatoriu trebuie sa fiu inscris la sindicat?Pentru ca asa mi-a spus seful meu sau mai bine zis asa m-a refuzat cand i-am spus de salariul acesta.va multumesc

:offtopic: Interventie moderator
Cred ca vi s-a mai raspuns la aceasta intrebare legata de situatia dvs de la PetromV pe celalat topic deschis de dvs ... prin urmare, va rog sa continuati discutia pe topicul pe care l-ati deja cu acest subiect.
Acest topic se va inchide.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea inventarului in ziua incheierii cim Dienush Dienush M-a sunat azi si mi-a zis sa vin maine la ora 10:00sa facem inventarul.Si eu ma gandeam sa refuz sa mai fac inventarul pentru ca oricum nu mai este un inventar ... (vezi toată discuția)
Modificarea contractului de munca maria60 maria60 Suntem instituţie cu autofinanţare.Dar lipsă director.Nici măcar interimar. Un coleg cere prin cerere să-i fie modificat contractul de muncă de la 8 ore ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)