avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare Aga pentru retragere administrator si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare Aga pentru retragere administrator si schimbare de nume

Buna ziua,

Imi puteti spune, va rog, cum trebuie sa fie facuta hotararea AGA in cazul in care unul dintre asociati isi schimba numele prin casatorie si doreste sa renunte la functia de administrator?
Ulterior, stiu ca trebuie modificat actul constitutiv, dar nu stiu cum trebuie sa "sunt" aceasta hotarare

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 14:17, 1 Decembrie 2010
Pentru modificari in actele societatii se poate prezenta la Registru oricare dintre asociati, chiar daca modificarea priveste pe celalalt asociat. Nu sunteti obligata sa mergeti personal si nici sa dati procura, este suficient sa fie semnate toate actele de toti asociatii, sa fie stampilate si sa fie depuse de unul dintre asociati sau de o persoana imputernicita.
Nagy, asteptam un contraargument bazat pe un text de lege in vigoare.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Denisa Stanca, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator srl Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti indica va rog frumos care sunt pasii pentru schimbarea administratorului unui SRL? Din momentul in care se hotaraste in sedinta AGA ... (vezi toată discuția)
Acte necesare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni Maria Iorgus Maria Iorgus am facut o cesiune de parti sociale la societatea mea ,cit timp dureaza documenetele la Registrul comertului (dupa noile reglementari) ?multumesc (vezi toată discuția)