pt dosar penal in circulatie cu alcoolemie de 2 % si respectiv 2.15 . am auzit ca ar fi intrat o lege nou saptamana trecuta. el si-a primit sentinta azi de 3 ani si 3 luni cu suspendare. daca face apel are vreo sansa sa primeasca mai putin ? el beneficiaza de aceasta lege ? va rog frumos sa imi raspundeti cat mai repede. Va multumesc .
nu benefigiaza Legea 202/2010, privind Mica reforma a Justitiei .
poate face apel si poate solicita reindividualizarea pedepsei sub aspectul micsorarii ei!
daca face doar el apel este bine, pt ca in propria cale de atac nu i se poate inrautatii situatia.
mai grav daca face apel Parchetul si nu este multumit cu pedeapsa primita!
"Beneficiaza"..daca putem spune asa:)! Avand in vedere ca pronuntarea a avut loc dupa ce a intrat in vigoare legea 202/2010, in cauza nu se mai face apel ci direct recurs la Curte.
A se vedea in acest sens art 24 din Legea 202 si noile dispozitii privind competenta Tribunalului si a Curtii de Apel din C.p.p.
Nup magistrat
marianaragalie
Dupa un an ,intr-un dosar penal,mi-a venit raspunsul Parchetului de langa Curtea de apel de NUP impotriva unui magistrat( justificat derizoriu ,spui una ,ti se ... (vezi toată discuția)
Caz penal
geacomini
Buna ziua ,sotul meu este inchis pt. talharie unde a primit 2 ani cu executie (hotararea fiind definitiva) Are 6 luni de cand este arestat si in hotararea ... (vezi toată discuția)