irisblue a scris:
iar eu i-am cerut sa renunte la copil si nu-l voi deranja niciodata pentru nimic. Cum pot sa-l scot din certificat si sa trec pe viitorul meu sot in locul tatalui pentru ca el i-a fost tata copilului meu cu adevarat?
Uneori imaginatia face cativa pasi de dans si paseste gratios inaintea realului. Ati vrea sa dati timpul inapoi si sa fi conceput fetita cu alt barbat? Era alta fetita, nu aceeasi si pana nu doriti sa o schimbati pe ea cu alta, pastrati-i si tatal biologic. E tatal ei si dreptul ei sa-l cunoasca, indiferent cat de mizerabila ar fi persoana lui. Puteti sa va doriti sa o fi conceput cu alt barbat iar atunci altceva s-a intamplat in viata ei si a d-voastra. Insa istoria nu se formeaza din dorinte neimplinite ci din lucruri intamplate. Certificatul de nastere al copilei d-voastra consemneaza relatia dintre ea, si un barbat care i-a impartasit jumatate din materialul genetic. Indiferent ce se va intampla in viitor, nu va asezati intre fica si tatal ei, lasati-i sa se cunoasca si poate ca se vor iubi. Asa e firesc sa fie.
[Editat], provoaca un mesaj ce va fi sters