avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum evit intalnirea cu un executor judecatoresc???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum evit intalnirea cu un executor judecatoresc???

Sotul meu, de care inca nu am divortat, a obtinut prin ordonanta sa ia copilul nostru, in varsta de 2 ani si jumatate, un weekend pe luna si de Craciun. Eu nu vreau sa o las pe fetita deoarece am aflat ca nu vrea sa o mai aduca inapoi. Mentionez ca nu este incredintata inca nici unuia dintre noi. Daca eu nu ma supun hotararii si el vine cu un executor judecatoresc ce pot sa fac??? Un lucru bun este ca in hotarare nu este bine specificat domiciliul copilului. Este scris ,,Domiciliul efectiv"pentru ca fetita mai sta si la parintii mei care nu sunt in Bucuresti.
Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac!!!
Cel mai recent răspuns: Serban Tanase , Consultant asigurari 05:41, 1 Decembrie 2010
Consultati intr-un mediu privat un avocat.
Exista riscul de a comite o infractiune si dreptul de a va informa din punct de vedere juridic este garantat constitutional.

avocat Claudiu Lascoschi
problema e ca va face plangere penala pt nerespectarea hotararii. trebuia sa atacati hotararea si sa expuneti motivele dvs.
nu stiu ce sa zic, duceti-o la parinti, poate sotul se lipseste sa mearga s-o ia
Nu va expuneti riscului de a comite dvs o infractiune! Hotararile judecatoresti sunt date pentru a fi respectate. Cine nu le respecta... plateste penal!
Cel mai bine ar fi sa consultati un avocat si sa identificati metodele legale de a contesta solutia instantei!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Contestarea solutiei instantei sau deschiderea unui nou proces cred ca ar fi sortita esecului.Nu ar obtine si suspendarea executarii hotararii si intalnirea cu executorul.
Se poate sa existe alte modalitati juridice dar fara discutii verbale aprofundate nu se poate stii.

avocat Claudiu Lascoschi
Tinand cont de varsta copilului....nu va opuneti.Deschideti proces de divort cu incredintare minor.In acest timp duceti fetita la parinti si asteptati sa vina el acolo!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de divort minorul ramane la mine daca nu am venituri? anonima24 anonima24 as dori sa stiu daca in cazul unui divort daca sotul meu poate obtine custodia fetitei noastre daca nu am nici un venit? (vezi toată discuția)
Art. 307 penal costin27 costin27 Rog si eu toti avocatii acestui forum sa-mi comenteze primul pragraf din art.307 cod penal....respectiv \\\"Reţinerea de către un părinte a copilului său ... (vezi toată discuția)
Am o problema in legatura cu divortul gynutza_sweet gynutza_sweet sunt casatorita si am o fetita in varsta de 2 ani,nu ma mai inteleg cu sotul si il banuiesc de adulter. nu stiu ce sa fac,daca plec de la el si iau fetita cu ... (vezi toată discuția)