avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in specialitate prin adaugare atributii in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in specialitate prin adaugare atributii in fisa postului

Buna ziua.sunt angajat la o primarie ca muncitor calificat,de la 01.05.2010 am preluat si atributiile de casier specificandu-se acest fapt in fisa postului.Acasta perioada poate fi considerata vechime in specialitate in vederea participarii la concursul de ocupare a postului de casier(referent) ? Mai am 8 ani si 8 luni vechime in comer(lucrator gestionar, merceolog) Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Delegare sarcini de serviciu post vacant functie publica in primarie DANYDANA65 DANYDANA65 Buna ziua, 1. La inceputul anului 2018 primarul a delegat prin dispozitie atributiile postului de contabil referent superior grad.5 casierului primariei ... (vezi toată discuția)
Fisa post-referent (personal contractual) la compartiment administrativ din institutii publice dbesliu dbesliu Buna seara, Doresc sa stiu care sunt atributiile unui referent personal contractual din cadrul compartimentului administrativ al unei institutii ... (vezi toată discuția)
Angajare Tekla Tekla La un concurs de recrutare pentru functia publica de ,,Referent de specialitate clasa II, grad profesional principal, in cadrul Compartimentului de cadastru si ... (vezi toată discuția)