avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... de ce dividendele nu se iau in calcul ???????????
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

de ce dividendele nu se iau in calcul ???????????

e cu dus si intors,... nu stiu ce sa mai cred despre cei ce ne conduc....jaf la drumul mare sau prosteala pe fatza ?!?!?!
legea spune clar ca se iau in calcul toate veniturile pt. care ai platit impozit ....bla bla,....cand vine vremea sa calculeze si dividendele ati arunca in fatza cum ca : la dividende nu ati platit CAS-ul aferent .#-o#-o
sa nu-ti vina dracii pe ei ???..X-(... dar , de fapt cei ce fac legile, le fac constranshi de cei de la putere,....care or fi ei.....(base si poc sunt marionetele lor)
Cel mai recent răspuns: eu_ , utilizator 23:22, 1 Decembrie 2010
Nu va suparati,dar la ce sa va ia in calcul dividendele? la cic?acolo se iau in calcul toate veniturile supuse impozitului pe venit.
scuze, am postat gresit.
era vorba despre calcularea indemnizatiei pt crestere copil.
85% din venitul impozitat.
La acest calcul nu intra si dividendele.
...... sa ma duc la ministerul de finantze.:O
RASPUNS DE INCOMPETENTZI
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
eu_, utilizator
Cod fiscal 2010
Categoriile de venituri supuse impozitului pe venit, potrivit prevederilor prezentului titlu, sunt următoarele:

a) venituri din activităţi independente, definite conform art. 46;

b) venituri din salarii, definite conform art. 55;

c) venituri din cedarea folosinţei bunurilor, definite conform art. 61;

d) venituri din investiţii, definite conform art. 65;

e) venituri din pensii, definite conform art. 68;

f) venituri din activităţi agricole, definite conform art. 71;

g) venituri din premii şi din jocuri de noroc, definite conform art. 75;

h) venituri din transferul proprietăţilor imobiliare, definite conform art. 771;

i) venituri din alte surse, definite conform art. 78.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

Alte discuții în legătură

Venitul din dividende se ia in calcul pt indemnizatia copilului? ContSters74711 ContSters74711 Buna ziua, M-ar interesa daca veniturile din dividende se iau in calcul pt. indemnizatia copilului? si daca se poate o baza legala care sa specifice acest ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie 85% RoxanaBucur RoxanaBucur 1. Cumva la calculul indemnizatiei de 85% din venituri intra si veniturile realizate din tranzactiile de la bursa? 2. In perioada concediului de crestere ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia ptr cresterea copilului marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara , am si eu o intrebare , dividentele sunt luate in calcul la calcularea celor 85% din veniturile realizate in ultimile 12 luni? multumiri!!!! (vezi toată discuția)