avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Recomandare avocat Brasov - partaj
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Recomandare avocat Brasov - partaj

V-as ruga sa imi recomandati un avocat foarte bun din Brasov in vederea deschiderii unui proces de partaj. Multumesc, Anamaria
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:07, 1 Decembrie 2010
Parcurgeti tabloul avocatilor din baroul respectiv, sau faceti solicitare la decanul baroului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa de la un avocat doru36 doru36 Buna , am o problema cu un avocat din Bacau si nu stiu cum sa procedez, asa ca as avea nevoie de un sfat. Am angajat un avocat pentru a ma reprezenta ... (vezi toată discuția)
Data dobandirii calitatii de avocat stagiar law1st law1st Buna seara...as avea nevoie de ajutor intrucat nici macar avocati definitivi n-au putut sa ma ajute cu acest aspect Situatia este urmatoarea : daca am ... (vezi toată discuția)
Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat? eusaisapte eusaisapte Pot sa raspund la o citatie de la politie prin posta, ca n-a raspuns inca baroul ca sa-mi angajez avocat si ca am solicitat amanarea pana cand raspunde ... (vezi toată discuția)