avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Este adevarat ca daca trec 10 ani de la decesul cuiva si mostenitorii nu-si cer dreptul e ca si cum renunta?
In mod juridic cum iti poti cere dreptul? Doar apeland la un avocat?
Cel mai recent răspuns: kmell , utilizator 11:39, 1 Decembrie 2010
Cum sa procedez pentru a intra in dreptul de mostenitor in cazul in care tatal meu a decedat acum 9 ani de zile, eu si sora mea, eram minore, iar verisorii mei s-au mutat in casa respectiva si continua sa ne ignore. Casa nu este trecuta pe numele tatalui meu, nici pe a bunicilor, ci apare pe un nume strain, cumparandu-se printr-un contract de mana prin anii 1900... Ce putem face in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat mostenitor aryana_99 aryana_99 Buna ziua! As vrea sa ma sfatuiti cum e mai bine sa procedez in urmatoarea problema. Este vorba de o mostenire, mostenire din partea familiei tatalui meu. ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa de la bunicul Meuta Georgeta Meuta Georgeta Raspuns pt.d-nul Avocat Gabriel Trifu Bunicul a murit in 1957 . Avem certificat de mostenitor in care sunt trecuti 2 copii. -[u]tatal meu [/u][b][b]care a ... (vezi toată discuția)
Probleme cu proprietatea parinteasca kmell kmell Buna ziua, am si eu o mare problema si rog pe cei specializati in domeniu sa ma ajute cu un raspuns la dilema mea. Sa va povestesc despre ce este ... (vezi toată discuția)