avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

daca pe actul de imprumut facut la notar,,este pus un termen la care trebe inapoiata o suma imprumutata,,suma nu este inapoiata in acel termen ...ba mai mult dupa acel termen...mai trec ceva ani si respectivul care a datorat suma moare...acel act isi pierde valoarea?....sau il poate folosi la partaj cu surorile?....
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:08, 1 Decembrie 2010
Actul poate fi folosit cu conditia sa nu se fi implinit termenul de prescriptie de 3 ani de la data la care trebuia inapoiat imprumutul.
~ Conținut șters la cerere ~
poate fi folosit atat ca proba intr-actiune in pretentii in instanta.totul e sa nu depaseasca termenul de trei ani de cand trebuia returnata suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire... ajutati-ma!!! cauntech cauntech Buna ziua! Sper sa ma ajutati in problema mea.Ma numesc Raicu Elena. Parintii ne-au lasat mostenire o casa la 3 surori. Sora cea mica ne-a vandut partea ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut Rhiann Rhiann Buna! Acum un an si 9 luni am facut un contract de imprumut legalizat la notar cu un camatar.Oferindu-mi suma x pe o perioada de 3 luni.Eu in respectivele luni ... (vezi toată discuția)
Introducerea in partaj a unui imobil dobandit dupa divort, dar platit cu banii comuni cuziamusia cuziamusia Se poate include intre bunurile a partajar un imobil dobandit de catre fosta sotie, dupa divort, dar platit 100% cu banii comuni obtinuti in timpul ... (vezi toată discuția)