avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort fara partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort fara partaj

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajuta-ti cu un raspuns sau o parere.
Doresc sa divortez dupa o casnicie de mai multi ani din care a rezultat un copil,suntem de acord amandoi ,nu vrem sa facem partajul ,vrem sa locuim impreuna datorita copilului,noi nu ne mai intelegem.
Daca in cazul pe viitor se doreste partajul !?
Apartamentul a fost cumparat in timpul casatorie,dar este trecuta si mama ca titular , eu fiind casatorita este trecut si sotul pe act ,el ce cota parte are avand in vedere unele datorii la banci facute de sot pentru casa,creditele la banci sunt pe numele lui(datoriile),
Cel mai recent răspuns: ContSters166582 , utilizator 16:25, 1 Decembrie 2010
trebuie vazut actul pt. a spune cota, avand in vedere ca e si mama dvs. trecuta, dar datoriile sunt si ele comune, chiar daca au fost contractate doar de sot (nu le achitati impreuna ?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj credit codrutz2007 codrutz2007 Buna seara ! Fratele meu a inaintat divortul fiind de acord ambii, avand un copil . Acest copil ramane la mama ,tatal platind pensie alimentara cat a fixat-o ... (vezi toată discuția)
Contestație la executare silitã - partaj orzeaadriana orzeaadriana Povestea este mai complicata ...... Am divortat in anul 2011, si atunci nu am facut partajul, din motive financiare. Anul trecut m-am trezit cu o somatie de ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate prima casa ContSters143842 ContSters143842 Mentionez ca nu sunt casatorita dar prietenul meu doreste sa achizitioneze un apartament prin programul Prima Casa inainte de casatorie.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)