avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale virament bancar intr-un cont gresit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

virament bancar intr-un cont gresit

O suma de bani cu titlu a fost virata cu titlu de plata de catre un SRL intr-un cont gresit....s-a gresit ultima cifra a contului. E vorba de o suma foarte mare de bani. Pot fi recuperati? Cum anume? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: carsim4 , utilizator 17:55, 1 Decembrie 2010
Se pot recupera cu adresa la unitatea care a primit suma de bani necuvenit.
Dar nu stiu cine a primit banii...poate fi si o persoana fizica. Va referiti la unitatea bancara? La banca se poate face restituirea banilor?
Mergeti la banca cu ordinul de plata si semnalati greseala. Banii va vor veni inapoi.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Gabriel Iliescu, Consilier juridic
Sesizati banca din care ati efectuat transferul. Suma va fi recuperata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata eronata facuta intr-un cont pe care exista poprire asiguratorie de catre anaf adriana istrate adriana istrate Buna ziua, Din greseala am facut o plata oline la o firma, confundand-o cu alta firma (denumiriele firmelor semanu). Problema este ca firma unde am virat ... (vezi toată discuția)
Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)
Virament bancar greșit Horia96 Horia96 Buna ziua, Am o intrebare legata de un virament bancar efectual intr-un cont gresit. Acum 3 zile, ma trezesc cu un telefon de la o doamna care s-a prezentat a ... (vezi toată discuția)