avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o cerere la procuratura ,pentru fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc

va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ?
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 23:00, 2 Decembrie 2010
ce fel de cerere doriti sa faceti?pentru audienta?
plangerea se adreseaza instantei de judecata careia i-ar reveni, potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instanta.Persoana vatamata ce adreseaza plangerea parchetului ierarhic superior, acesta trimite plangerea instantei competente, sesizarea se considera legal facuta si trebuie solutionata de instanta, iar nu restituita parchetului considerat necompetent sa o sesizeze.
relidaniela a scris:

plangerea se adreseaza instantei de judecata careia i-ar reveni, potrivit legii, competenta sa judece cauza in prima instanta.Persoana vatamata ce adreseaza plangerea parchetului ierarhic superior, acesta trimite plangerea instantei competente, sesizarea se considera legal facuta si trebuie solutionata de instanta, iar nu restituita parchetului considerat necompetent sa o sesizeze.

Doamne fereste.

plangerile se depun la politie sau parchet.
parcehetul hotaraste daca trimite cauza spre judecare sau nu.
nu ptr. audienta,am un contract de munca care are o adresa unde nu mai locuiesc din 1997, semnat in2004 si cu codul numeric gresit la prima si ultima cifra
si considerati ca cineva a gresit intentionat?avea cineva interese?daca da,faceti o plangere penala la parchet.aici aveti un model

www.avocatnet.ro/content/for...

Alte discuții în legătură

Reconstituirea vechimii in munca doina57 doina57 este cineva dispus, inarmat cu rabdare si cu stiinta la o discutie probabil mai lunga despre aparent ,, incilcita,, mea problema de reconstituire a vechimii in ... (vezi toată discuția)
Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cu dreptatea demonstrata cu dovezi doina57 doina57 ieri la instanta de litigii de munca mi-a fost respinsa cererea de reconstituire a vechimii in munca in totalitate ca neintemeiata ,dupa un an de asa zise ... (vezi toată discuția)