avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o cerere la procuratura ,pentru fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc

va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ?
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 23:00, 2 Decembrie 2010
Chiar nu inteleg! Daca nu recunoaste ca ati lucrat la el, despre ce contract din 2004 e vorba? Ce spune acel contract? Daca exista CIM 2004-2008 aveti vechime pe acea perioada.
Ultima modificare: Joi, 2 Decembrie 2010
eumarian, utilizator
OK. iata povetea mea : sunt fost fotbalist si 01.08.20cim01 an semnat primul CIM pe perioada 01.04.2001-01.07.2002 singura dovada este fisa fiscala 2 din care reese data angajarii- clubul NU recunoaste ca existand un CIM si spune ca am practicat fotbal ca amator,-in luna 07 2002 am semnat un alt CIM tot cu ei pe perioada 01.07.2002-30.06 2005- in cadrul acestui CIM s- a semnat un Acord de transfer la o echipa din alta localitate,care trebuia sa semneze cu mine un nou CIM pe perioada20.08.2002-30.06.2004 NU a facut-o,-C.MUNCII prev.la art. 47(2),(3),(4).ca cedentul este direct raspunzator de aceasta daca cesionarul nu a facut-o.asa este?voi continua ca mai este ......numai daca doriti si dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstituirea vechimii in munca doina57 doina57 este cineva dispus, inarmat cu rabdare si cu stiinta la o discutie probabil mai lunga despre aparent ,, incilcita,, mea problema de reconstituire a vechimii in ... (vezi toată discuția)
Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cu dreptatea demonstrata cu dovezi doina57 doina57 ieri la instanta de litigii de munca mi-a fost respinsa cererea de reconstituire a vechimii in munca in totalitate ca neintemeiata ,dupa un an de asa zise ... (vezi toată discuția)