avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o cerere la procuratura ,pentru fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc

va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ?
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 23:00, 2 Decembrie 2010
pai,presupun ca nu sunteti singura persoana prejudiciata.daca ar fi mai multe plangeri,ar fi mai bine.

continuati cu caile de atac,pana la urma se va face dreptate,nu are relatii in toata tara.succes.
Daca contractul acopera angajarea dvs doar din 2004, ati fi putut dovedi si cu martori ca ati fost angajat la acelasi angajator si in perioada 1997-2004. Doar ca intervine prescriptia, dupa 3 ani daca nu ma insel la acest litigiu de munca.

In tot cazul, nu cred ca falsul contractului din 2004 pana azi ar fi un motiv pentru a obtine o hotarare de reconstituirea vechimii in munca, din pacate. Intrebati in Dreptul muncii aici pe Forum cum se poate reconstitui vechime in cazul dumneavoastra.
ma tem ca nu ati inteles bine.- perioada contractuala totala este 2001-2008,-( 6luni in 2001,06-2002-2005 si 2004-2008)-falsul este la contr.2004-2008 si l-am descoperit in noiembrie 2006 cand mi s-a aratat acest contract pentru prima oara si de care nu aveam habar ca exista,-aici este o alta poveste pe care FRF a lasat-o balta,-prescriptia de 3ani prev.in C muncii art.166 alin.1,a fost respinsa de instanta in prima sedinta, deoarece nu trecuse 3 ani de la momentul descoperirii,cererea fiind inaintata in termen util,si am invocat art 1906 C.civil,-dovedind ca plata este inca datorata
Dumneavoastra ati scris ca sunt 8 ani de munca fara vechime, si pentru perioada 2004-2008 aveti un CIM vizat ITM pe care il considerati fals. Prin urmare, am inteles ca angajatorul a recunoscut doar ultimii 4 ani din cei 12 lucrati de dvs. Nu inteleg cum aveti un contract pe care il considerati fals, dar fara a avea vechime.

Daca nu s-a prescris, aveti un litigiu cu angajatorul pentru recunoasterea perioadei lucrate si achitarea contributiilor sociale.
angajatorul NU recunoaste nimic, sustine ca nu a avut relatii contractuale cu mine.- eu nu mai lucrez la ei din 2008- falsul am spus ,consta in alta adresa si alt CNP- adresa din contract nu mai este valabila din 1997 de cind ne-am mutat in alta casa-rezulta ca in momentul semnarii contractului in 2004 eu nu am fost prezent ,deoarece mi s-ar fi cerut Ci. si ar fi vazut, cel care a redactat contr.,adresa reala-rezulta ca acest contract este nul de drept printr-un fals in redactare ,nu .

Alte discuții în legătură

Reconstituirea vechimii in munca doina57 doina57 este cineva dispus, inarmat cu rabdare si cu stiinta la o discutie probabil mai lunga despre aparent ,, incilcita,, mea problema de reconstituire a vechimii in ... (vezi toată discuția)
Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cu dreptatea demonstrata cu dovezi doina57 doina57 ieri la instanta de litigii de munca mi-a fost respinsa cererea de reconstituire a vechimii in munca in totalitate ca neintemeiata ,dupa un an de asa zise ... (vezi toată discuția)