avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o cerere la procuratura ,pentru fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc

va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ?
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 23:00, 2 Decembrie 2010
va multumesc mult .se mai poate sa va mai intreb legat de cazul meu?
sigur
Dar ce doriti dvs de la parchet??? V-a suparat cineva? Doriti tragerea la raspundere a vreunei persoane? Din vina cui ar aparea acele date gresite pe contract?
Daca nu aveti raspuns la aceste intrebari... cererea dvs nu este de competenta procurorului:)

Av. Claudiu Sorin Feteanu
pentru reconstituirea vechimii in munca am depus o cerere la instanta judecatoreasca competenta,impreuna cu toate dovezile pe care le am(contr. de munca, raspunsuri de la ITM, de la finante publice,de la CNPAS)-am aratat ca este un fals in unul din contracte, dovedind cu C.I,dar de.art.183 C.de procedura civila ,nu s-a tinut cont.-am cerut sa se sesizeze organele in drept pentru evaziunea fiscala si am fost amenintata cu o amenda pentru intrebari necuviincioase la adresa instantei.mi-a fost respinsa cererea in totalitate ca neintemeiata.-pot cere reviziurea ? unde,si cand?sau trebuie sa astept hotararea si sa fac recurs? cu anticipatie va multumesc
vreau sa demonstrez ca nu a fost semnat acel contract la data care o are ,ci mult mai devreme prin folosirea inselatoriei de catre angajator,care nu recunoaste nici unul dintre contracte ca raport contractual

Alte discuții în legătură

Reconstituirea vechimii in munca doina57 doina57 este cineva dispus, inarmat cu rabdare si cu stiinta la o discutie probabil mai lunga despre aparent ,, incilcita,, mea problema de reconstituire a vechimii in ... (vezi toată discuția)
Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cu dreptatea demonstrata cu dovezi doina57 doina57 ieri la instanta de litigii de munca mi-a fost respinsa cererea de reconstituire a vechimii in munca in totalitate ca neintemeiata ,dupa un an de asa zise ... (vezi toată discuția)