Dar ce doriti dvs de la parchet??? V-a suparat cineva? Doriti tragerea la raspundere a vreunei persoane? Din vina cui ar aparea acele date gresite pe contract?
Daca nu aveti raspuns la aceste intrebari... cererea dvs nu este de competenta procurorului:)
pentru reconstituirea vechimii in munca am depus o cerere la instanta judecatoreasca competenta,impreuna cu toate dovezile pe care le am(contr. de munca, raspunsuri de la ITM, de la finante publice,de la CNPAS)-am aratat ca este un fals in unul din contracte, dovedind cu C.I,dar de.art.183 C.de procedura civila ,nu s-a tinut cont.-am cerut sa se sesizeze organele in drept pentru evaziunea fiscala si am fost amenintata cu o amenda pentru intrebari necuviincioase la adresa instantei.mi-a fost respinsa cererea in totalitate ca neintemeiata.-pot cere reviziurea ? unde,si cand?sau trebuie sa astept hotararea si sa fac recurs? cu anticipatie va multumesc
vreau sa demonstrez ca nu a fost semnat acel contract la data care o are ,ci mult mai devreme prin folosirea inselatoriei de catre angajator,care nu recunoaste nici unul dintre contracte ca raport contractual