avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... o cerere la procuratura ,pentru fals in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

o cerere la procuratura ,pentru fals in inscrisuri.....etc

va rog frumos sa-mi spuna cineva,cum fac o cerere pentru procuratura ?
Cel mai recent răspuns: doina57 , utilizator 23:00, 2 Decembrie 2010
asteptati hotararea,si apoi urmati caile de atac,daca nu va convine hoatararea.

va recomand ca pentru faza penala sa angajati un avocat.sansele sunt mici,si costurtile mari.in plus,poate dura ani de zile tot procesul penal.
exista reprezentare din oficiu ?( la penal ) daca da ,de unde ma informez,ca nu cred ca voi putea sa platesc onorariul ,care cu tot respectul este foarte mare pentru veniturile mele si ale mamei mele(pens. medical) -sa solicit la recurs un avodat din oficiu- cand depun cererea, sau la primul termen?
vorbind strict de cauza penala ,faceti o cerere catre Baroul de avocati prin care solicitati acest lucru, deoarece nu detineti venituri astfel incat sa va permiteti sa plătiti onorariul.sau puteti sa cereti direct in instatnta acest lucru,la primul termen.
am raspuns la toate acele intrebari, ba mai mult am dovezi referitoare la persoana mai precis persoanele care au infaptuit cu buna stiinta si premeditat acest fals, stiti ce nu am ? nu am putere financiara si nici relatii influente cum are partea angajatoare. -stiti ce nu pot intelege ? daca aceste contracte stampilate , semnate de angajator si avizate ITM nu reprezinta davada relatiei contractuale atunci cine sau la cine trebuie sa merg pentru reconstituirea vechimii,sunt 8 ani de munca in folosul altora ,fara o zi de vechime.
sa va dea dumnezeu sanatate si o viata frumoasa pentru atentia acordata.-va multumesc

Alte discuții în legătură

Reconstituirea vechimii in munca doina57 doina57 este cineva dispus, inarmat cu rabdare si cu stiinta la o discutie probabil mai lunga despre aparent ,, incilcita,, mea problema de reconstituire a vechimii in ... (vezi toată discuția)
Fals in contractul de munca doina57 doina57 Buna seara Daca adresa de pe un contract de munca a angajatului, nu este conforma cu realitatea, seria si nr.actului de identitate nu mai erau valabile la ... (vezi toată discuția)
Am pierdut cu dreptatea demonstrata cu dovezi doina57 doina57 ieri la instanta de litigii de munca mi-a fost respinsa cererea de reconstituire a vechimii in munca in totalitate ca neintemeiata ,dupa un an de asa zise ... (vezi toată discuția)