avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

ce prevede art 421 din codul penal?multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters180019 , utilizator 18:06, 1 Decembrie 2010
Codul penal in vigoare contine 363 articole.
Daca cumva va referit la 421 cod procedura penala, continutul acestuia este urmatorul:
"Art. 421 În cazul în care custode este o altă persoană decât debitorul, acesta va avea dreptul la o remuneraţie ce se va fixa de executorul judecătoresc, ţinând seama de activitatea depusă. Remuneraţia şi cheltuielile custodelui vor putea fi plătite cu anticipaţie de către creditorul urmăritor care le va prelua cu precădere din preţul bunurilor urmărite"
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Mihaela Nevoie, Avocat
Da, actualul cod penal nu are atatea articole. In noul cod penal art. respectiv prevede capitularea.. dar nu cred ca va intereseaza:)
Codul de procedura penala in vigoare prevede in art respectiv trimitera spre executare a mandatului de executare si a ordinului de interzicere a parasirii tarii. In noul cod de procedura penala, in art 421 sunt prevazute solutiile pe care instanta le poate da la judecarea apelului.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal ANA MARIA 2 ANA MARIA 2 Cum se vor recalcula pedepsele aplicate de vechiul cod penal dupa noul cod penal? (vezi toată discuția)
Infractiunea de hartuire suciu_diana suciu_diana Buna ziua, daca vreau sa fac plangere penala, pentru [b]infractiunea de hartuire,[/b] pot sa ma prevalez de prevederile noului cod penal (art. 208)? A ... (vezi toată discuția)
Arest la domiciliu tayson tayson am aflat un lucru intersant.conform noului cod de procedura penala,se poare recurge si la forma de arest la domiciliu.intrebarea este daca in cazul arestului ... (vezi toată discuția)